Σεμινάρια Ανθοδετικής

Λειτουργούμε τμήματα καθώς και ιδιαίτερα μαθήματα επιμόρφωσης στελεχών ανθοπωλείου και ανθοπωλών, με θέματα ανθοδετικής, διαχείρισης ανθοπωλείου και οργάνωσης εκδήλωσεων.

Παρουσιάσεις σε όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό σε συνεργασία με κορυφαίους προμηθευτές ανθοπωλείων, μέσα από προγράμμα που σας γίνετε νωρίτερα γνωστό.

Εγγραφείτε τώρα στο newsletter μας, για να ενημερώνεστε άμεσα.

Λουλούδια στο χώρο σας

Δεν έχει σημασία το μέγεθος μιας σύνθεσης η ενός μπουκέτου. Αυτό πρέπει να είναι πάντα ανάλογο του χώρου που θέλουμε να διακοσμήσει.

Για τον χώρο υποδοχής, το γραφείο σας η την τραπεζαρία ,σας δίνουμε την δυνατότητα να έχετε πάντα ολόφρεσκες συνθέσεις με λουλούδια δικής μας εισαγωγής πάντα προσαρμοσμένα στις απαιτήσεις σας.

Κατάλληλα για όλους τους επαγγελματικούς αλλά και προσωπικούς χώρους θα εντυπωσιάσουν με την ύπαρξη τους.

Ειδικές τιμές για εβδομαδιαίες παραγγελίες.

Τοποθέτηση φυτών στο χώρο σας

Αλλάξτε διάθεση. Διακοσμήστε με φυτά τον προσωπικό η επαγγελματικό σας χώρο σε γλάστρες προστιθέμενης αξίας αισθητικής. Κάντε το περιβάλλον σας πιο φιλικό, καθαρίστε την ατμόσφαιρα και προσφέρετε ευφορία.

Εμείς θα σχεδιάσουμε και θα σας προτείνουμε φυτά κατάλληλα για να κάνουμε την συνύπαρξή σας αρμονική.

Οι συνεργάτες μας μπορούν να αναλάβουν αν επιθυμείτε και την συντήρηση τους.

Σχεδιασμός, κατασκευή και συντήρηση κήπων

Ειδικοί συνεργάτες μας, γεωπόνοι, κηπουροί και κηποτεχνίτες μπορούν να αναλάβουν τον χώρο σας σε όποιο στάδιο και αν βρίσκετε.

Να τον σχεδιάσουν από την αρχή. Να τον κατασκευάσουν προσαρμοσμένο στο περιβάλλον αλλά και τις ιδιαίτερες απαιτήσεις σας.

Αν και πάλι έχετε τελειώσει με τα παραπάνω μπορούμε να αναλάβουμε την συντήρηση του.