Όροι και Συνθήκες Αποστολής

Τρόποι Αποστολής

Στο newleaf.gr η αποστολή λουλουδιών γίνεται με ιδιόκτητα μεταφορικά μέσα, με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή!

  • > Για αποστολές λουλουδιών στην Αθήνα και τα προάστια παραδίδεται με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή, με τα ιδιόκτητα μέσα διανομής του ανθοπωλείου μας όλες τις ημέρες της εβδομάδας.
  • > Για αποστολές λουλουδιών σε όλο το υπόλοιπο Αττικής, Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο, με ΔΩΡΕΑΝ αποστολή μέσω του δικτύου της Interflora, Netflower.

(*) Η δωρεάν αποστολή λουλουδιών εκτός των Αθηνών και στο εξωτερικό, ισχύει για ευπρόσιτες περιοχές όπως πόλεις, κωμοπόλεις, την χώρα των Νήσων και ΟΧΙ τα χωριά που δεν έχουμε στο δίκτυο μας, με το συμβεβλημένο δίκτυο πωλήσεων. Για περιοχές, πόλεις ή χωριά που δεν βρίσκονται στη λίστα μας ρωτήστε μας τηλεφωνικώς στο +30 210 6523873. Εφόσον η περιοχή που επιλέξετε τελικά είναι δυσπρόσιτη ή δεν εξυπηρετείται απευθείας, θα σας ενημερώσουμε για το επιπλέον κόστος, αν υπάρχει, τηλεφωνικά ή με e-mail.

Αποστολή Λουλουδιών εντός Αθηνών

Η αποστολή των λουλουδιών πραγματοποιείται καθημερινά, από Δευτέρα έως και Σάββατο, 09:00 π.μ. έως 20:00 μ.μ.
Την Κυριακή οι παραδόσεις γίνονται από τις 10:00 π.μ. έως τις 15:00 μ.μ. ή κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης μαζί μας για ώρα εκτός του ωραρίου μας.
Η παραγγελία σας πρέπει να δίνεται τουλάχιστον 4 ώρες νωρίτερα από την επιθυμητή ώρα παράδοσης, ώστε να υπάρχει ο κατάλληλος χρόνος για την δημιουργία και έγκαιρη αποστολή του προϊόντος. Για την καλύτερη δική σας εξυπηρέτηση, παρακαλούμε όπως μας δώσετε την εντολή παραγγελίας μία ημέρα νωρίτερα από την ημερομηνία παράδοσης. Κατά γενικό κανόνα, η παράδοση πραγματοποιείται την επιθυμητή ημερομηνία και ώρα.

Ωράριο Αποστολής Λουλουδιών στην Αθήνα και στην Επαρχία και για Αυθημερόν Παράδοση

Τις καθημερινές, η αποστολή λουλουδιών στην επαρχία γίνεται/παραδίδεται αυθημερόν όταν η λήψη της παραγγελίας γίνει μέχρι τις 17:00 το αργότερο (εκτός εξαιρέσεων), διαφορετικά, η παράδοση γίνεται την επομένη ημέρα.

ΠΡΟΣΟΧΗ

Αυθυμερών παράδοση για παραγγελίες που αποστέλονται μέχρι τις 5.00.
Παράδοση Σάββατο: για αυθημερόν παράδοση, οι παραγγελίες θα πρέπει να δίνονται μέχρι τις 17:00 το απόγευμα το αργότερο για την Αθήνα και για την επαρχία μέχρι τις 15:00!
Παράδοση Κυριακή: για αυθημερόν παράδοση, οι παραγγελίες θα πρέπει να δίνονται μέχρι τις 12:00 το απόγευμα το αργότερο για την Αθήνα και για τη επαρχία μέχρι τις 12:00 γιατί το δίκτυο ανθέων κλείνει μετά τις 12:00 και δεν υπάρχει επικοινωνία με τους συναδέλφους μας!
Για περαιτέρω διευκρινήσεις τηλεφωνήστε μας στο 210 6523873.

Αποστολή Λουλουδιών Εξωτερικό

Η Αποστολή λουλουδιών στο εξωτερικό γίνεται/παραδίδεται ως εξής:

  1. Χώρες που βρίσκονται ωρολογιακά πίσω από ώρα Ελλάδος π.χ. Αμερική, Γερμανία: παράδοση αυθημερόν, αν η λήψη της παραγγελίας γίνει μέχρι τις 12:00 τις καθημερινές (εκτός εξαιρέσεων κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας στο 210 6523873).
    2. Χώρες που βρίσκονται ωρολογιακά εμπρός από ώρα Ελλάδος π.χ. Αυστραλία, Κίνα, Ιαπωνία: η παραγγελία θα πρέπει να γίνει μία ή δύο ημέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης. Αν μεσολαβεί Σαββατοκύριακο θα πρέπει να υπολογίσετε δύο μέρες, δηλαδή Σάββατο και την Κυριακή άρα παράδοση από Δευτέρα ή κατόπιν επικοινωνίας μαζί μας στο 210 6523873.
    Την Κυριακή ή τις ημέρες των εθνικών εορτών κάθε χώρας, δεν γίνονται παραδόσεις στο εξωτερικό.

Παραγγελίες Εξωτερικού

Η παραγγελία σας πρέπει να δίνεται τουλάχιστον μία ημέρα νωρίτερα από την επιθυμητή ημερομηνία παράδοσης, εκτός Ευρώπης και Β.& Ν. Αμερικής, που κατόπιν συνεννόησης μαζί μας, σας ενημερώνουμε για το αν γίνεται ή όχι αυθημερόν παράδοση. Τις Κυριακές και τις επίσημες αργίες σχεδόν όλες οι χώρες του εξωτερικού δεν παραδίδουν λουλούδια: Για παραγγελίες σε ορισμένες χώρες της πρώην Σοβιετικής ένωσης, Ν. Κορέα, Μακάο κ.λ.π. υπάρχει ειδικό καθεστώς χρόνου παράδοσης. Γι’ αυτό πάντα θα πρέπει να προηγείται τηλεφωνική συνεννόηση με το κατάστημά μας στο 210 6523873.

Για την αποστολή των παραγγελιών σας συνεργαζόμαστε με το διεθνές δίκτυο αποστολής λουλουδιών της Interflora, Ανθοδικτύου, Netflower, Fleurop.com, FTD.com,. Προσοχή τα ανθοπωλεία στο εξωτερικό είναι κλειστά τις Κυριακές εκτός μεγάλων εορτών, όπως η γιορτή της Μητέρας κ.λ.π.

Εξαιρέσεις:

14 Φεβρουαρίου – Ημέρα του Αγίου Βαλεντίνου: Λόγω του υψηλού όγκου παραγγελιών, οι παραγγελίες για τον Άγιο Βαλεντίνο θα πρέπει οπωσδήποτε να δίνονται τουλάχιστον μία ημέρα πριν. Προσοχή, την συγκεκριμένη ημέρα δεν υπάρχει επιθυμητή ώρα παράδοσης. Το ίδιο ισχύει και για την Γιορτή της Μητέρας.

Οι παραδόσεις την ημέρα των Χριστουγέννων και του νέου Έτους γίνονται κανονικά, εφόσον οι παραγγελίες δίνονται εγκαίρως.

Λόγω μεγάλου φόρτου παραγγελιών από το διεθνές σύστημα, ενημέρωση για την κατάστασή της παραγγελίας σας γίνεται μετά από μία έως τρεις μέρες και όχι την ίδια ημέρα (το Σαββατοκύριακο δεν υπολογίζεται). Σε κάθε περίπτωση, προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη, τόσο για την άμεση εξυπηρέτησή του όσο και για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος.

Πολιτική που ακολουθείται πριν την παράδοση στον παραλήπτη: 

Σε κάθε περίπτωση προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με τον παραλήπτη, τόσο για την άμεση εξυπηρέτησή του όσο και για την αποφυγή οποιουδήποτε προβλήματος που τυχόν προκύψει.
Μόνο αν έχει επισημανθεί στα σχόλια σαν έκπληξη ή στην επιλογή μην καλέσετε πριν την παράδοση δεν θα επικοινωνήσουμε. Σε περίπτωση απουσίας του παραλήπτη, το ανθοπωλείο μας θα επιχειρήσει την παράδοση και θα αφήσει μια επαγγελματική κάρτα για να προσπαθήσει να επικοινωνήσει ο παραλήπτης αργότερα μαζί μας.

Εάν ο παραλήπτης για οποιαδήποτε λόγο δεν μπορεί να παραλάβει, το ανθοπωλείο μας θα σας ενημερώσει για την εξέλιξη της παράδοσης μέσω τηλεφώνου ή e-mail.

Ελλείψεις προϊόντων

Τα λουλούδια είναι εποχιακά προϊόντα, και ορισμένα είδη δεν είναι πάντοτε διαθέσιμα. Σε αυτήν την περίπτωση αντικαθίσταται με άλλα λουλούδια ανάλογης αξίας, μεγέθους και χρώματος. Το ίδιο ισχύει και για τις βάσεις των συνθέσεων, περιτυλίγματα, κρασιά, ποτά. Στο newleaf.gr προσπαθούμε κάθε σύνθεση να έχει την ίδια εμφάνιση με αυτή που επιλέξατε στο online κατάστημά μας. Ωστόσο, για τεχνικούς λόγους μπορεί να υπάρχουν μικρές διαφοροποιήσεις. Να είστε σίγουροι ότι κάθε σύνθεσή μας είναι ένα έργο τέχνης, κατασκευάζεται ειδικά για εσάς στο κατάστημά μας, και καταβάλλεται κάθε προσπάθεια για να ταιριάζει με την ανάλογη εικόνα στο e-shop μας.