Όροι και Συνθήκες Αποστολής

Δωρεάν αποστολές  

Οι αποστολές λουλουδιών για εντός λεκανοπεδίου Αττικής περιοχές, πραγματοποιούνται δωρεάν για ποσά άνω των 35€, για παραγγελίες κάτω των 35€ επιβαρύνεστε με 5€ μεταφορικά 

Για τις εκτός λεκανοπεδίου περιοχές θα ενημερώνεστε για το κόστος αποστολής που πάντα είναι ανόλογο με την απόσταση.

Δωρεάν αποστολές σε όλο τον κόσμο μέσα από το δίκτυο Interflora – NetFlower

Τα προϊόντα αυτά παραδίδονται μέσω δικτύου συνεργαζόμενων κατά τόπους ανθοπωλείων και με την εγγύηση του Ανθοδικτύου – INTERFLORA.

Αποστολές στην Αττική 

Αυθημερόν εκτελούνται οι παραγγελίες που στέλνονται μέχρι τις 15:00. Μετά την ώρα αυτή καθώς και για ιδιαίτερες αποστολές επικοινωνήστε τηλεφωνικά μαζί μας στο 210 6523873.

Αποστολές στην Ελλάδα

Οι αποστολές εντός Ελλάδας γίνονται μέσω ανθοδικτύου συνεργατών που έχουν επιλεγεί με αυστηρά κριτήρια και είναι οι καλύτεροι σε κάθε περιοχή.
Ελάχιστο κόστος αποστολής 35€ .
Αυθημερόν εκτελούνται οι παραγγελίες που στέλνονται μέχρι τις 15:00.

Εάν δεν επιθυμείτε να δώσετε την παραγγελία σας στην INTERFLORA επικοινωνήστε μαζί μας στο 210 6523873 για να κάνετε την παραγγελία σας μέσω του καταστήματος μας.

Πολιτική παραγγελιών

Παράδοση παραγγελιών όλες τις ημέρες της εβδομάδας 9.00 – 20.00. Για παράδοση παραγγελιών τις υπόλοιπες ώρες, επικοινωνήστε πρώτα μαζί μας.

Για την καλύτερη εξυπηρέτησή σας παρακαλείστε οι παραγγελίες σας να δίνονται έως τις 15:00. Ειδικά σε εορταστικές ημέρες για την έγκαιρη παράδοση των παραγγελιών σας.

Κάποια λουλούδια, χρώματα ή υλικά ενδέχεται να διαφέρουν από τα εικονιζόμενα προϊόντα όμως σας εγγυόμαστε πως θα είναι ίσης αξίας και άριστης ποιότητας και θα ενημερώνεστε προηγουμένως για οποιαδήποτε αλλαγή

Αν δεν είστε ικανοποιημένοι από την ποιότητα της παραγγελίας σας μπορείτε να μας την επιστέψετε αυθημερόν και στην κατάσταση που σας την παραδώσαμε και εμείς θα σας επιστρέψουμε τα χρήματα σας.

Επιλέξτε σωστά την περιοχή της αποστολής της παραγγελίας σας για να γνωρίζετε ακριβώς τα έξοδα αποστολής διαφορετικά θα προστίθενται στην τελική αξία.

Η φόρμα παραγγελίας παρέχει μέγιστη ασφάλεια και εχεμύθεια για την παροχή οποιονδήποτε προσωπικών σας στοιχείων.