Στόχος μας είναι να αποκαλύψουμε την εικόνα της σύγχρονης νύφης, αναμειγνύοντας το innovative στυλ με την παράδοση της υψηλής ραπτικής. Ολομέταξα υφάσματα όπως ταφτάς, οργάντζα, μουσελίνα και σατέν, φίνες δαντέλες και λεπτομέρειες δουλεμένες στο χέρι συνδυάζονται για να μπορέσει κάθε νύφη να δει το νυφικό των ονείρων της να γίνεται πραγματικότητα.
Όμως για εμάς εξίσου σημαντική είναι και η συνεχής φροντίδα κάθε νύφης και η σχέση εμπιστοσύνης που τελικά δημιουργείται. Έτσι, την ημέρα του γάμου της είναι όμορφη, λαμπερή αλλά και γεμάτη σιγουριά και αυτοπεποίθηση.

Ως σχεδιαστής και ιδιοκτήτης, ο Demetrios αποτελεί ένα status icon στη μόδα των νυφικών. Τα νυφικά του προσφέρουν στις μέλλουσες νύφες ένα πολύ μεγάλο εύρος σχεδιασμών και βρίσκονται στην αιχμή της μόδας.

Η Τσελίνα Τσέλιου αναλαμβάνει την οικογενειακή επιχείρηση, επεκτείνοντας τις δραστηριότητές της.
Ανοίγει studio διαφημιστικής φωτογραφίας και μόδας κάνοντας συνεργασίες με πολλές εταιρίες και περιοδικά.

Το Κτήμα DIAMOND, ιδανική επιλογή για τις κοινωνικές και επαγγελματικές εκδηλώσεις, δίπλα στις όχθες του ρέματος της Χελιδονούς, στην Νέα Κηφισιά. Υπέροχος αλλά και ρομαντικός χώρος με πλούσια βλάστηση και αέρα εξοχής. Ο χώρος αποπνέει την “country chic” αίσθηση της εξοχής με πολλά στοιχεία vintage. Μαζί θα οργανώσουμε τον γάμο, την βάπτιση, κάθε είδους πάρτι (παιδικό, εφηβικό, ενηλίκων), την εταιρική σας εκδήλωση (meeting, training, team building, γιορτή κ.α.) και είναι βέβαιη η επιτυχία!

Το Κτήμα Κώστα Λαζαρίδη, με τον διακριτικό τίτλο Chateau Julia, ιδρύθηκε το 1992 στην Αδριανή Δράμας. Αποτελεί εξέλιξη μιας μικρής οικογενειακής οινοποιίας που ξεκίνησε να παράγει μικρές ποσότητες στις αρχές της δεκαετίας του ’80.

H αγάπη μας για το καλό και γευστικό φαγητό, η πλούσια εμπειρία μας στον χώρο της φιλοξενίας και της εστίασης μας ώθησαν στην δημιουργία του Delichef Creative Catering.
To Catering Delichef διαθέτει υπερσύχρονες εγκαταστάσεις και βρίσκεται στην Κηφισιά Αττικής. Είναι ενταγμένο στα Διεθνή Συστήματα Διαχείρισης ποιότητας και ασφαλείας τροφίμων, διαθέτοντας πιστοποιητικό HACCP-ISO 22000/2005 από την TUV Hellas Member of TUV Nord Group.

ALVERTOS

WEDDING CARS

Είμαστε ένα από τα ταχύτερα αναπτυσσόμενα γραφεία ενοικίασης αυτοκινήτων γάμου στην Αττική μέτα άπο μια εξαιρετική πορεία στο Ηνωμένο Βασίλειο, προσφέρουμε μια  συλλογή από αυτοκίνητα που είναι διαθέσιμα σε εξαιρετική κατάσταση και άμεσα.

Με την τεχνογνωσία μας στην παροχή εξυπηρέτησης κοινωνικών εκδηλώσεων και την αφοσίωσή μας στην ενός εξαιρετικού επιπέδου εξυπηρέτησης πελατών, εγγυόμαστε ότι η υπηρεσία ενοικίασης αυτοκινήτου του γάμου σας θα είναι αρίστη.

Alvertos Wedding Cars

Valet Parking

Valet Parking

Η Valet Parking με τη 15ετή εμπειρία της στο χώρο, είναι μία από τις δυναμικότερες ελληνικές εταιρίες παροχής υπηρεσιών στάθμευσης, παρέχοντας τα υψηλότερα στάνταρ στις καλύτερες τιμές της αγοράς από επαγγελματίες συνεργάτες.

Οι υπηρεσίες στάθμευσης αφορούν κυρίως Επιχειρήσεις αλλά και ιδιώτες, οι οποίοι επιθυμούν να απαλλάξουν τους πελάτες τους – καλεσμένους από το άγχος του παρκαρίσματος, προσδίδοντας επιπλέον κύρος στις παρεχόμενες υπηρεσίες τους.

Για τις μοναδικές στιγμές της ζωής σας, η εταιρεία μας συνδυάζει τις προσωπικές σας επιλογές με τις δικές μας προτάσεις και εμπειρίες και σας υπόσχεται ένα γαμήλιο party που θα συζητείται για πολύ καιρό.