Εταιρικά δώρα

Εταιρικά δώρα για τους πελάτες και τους συνεργάτες σας που ξεχωρίζουν!  Επιλέξτε ανάμεσα σε μία πλούσια ποικιλία προτάσεων του ανθοπωλείου μας, σε άκρως ανταγωνιστικές τιμές.

  • Συνθέσεις κρασιών

    Συνθέσεις κρασιών (13)

    Ιδιαίτερες συνθέσεις κρασιών που εντυπωσιάζουν! Εταιρικά δώρα που μένουν αξέχαστα! Στα πλαίσια μιας επαγγελματικής σχέσης, το ανθοπωλείο μας στην Αθήνα, έχει μια ευρεία γκάμα επιλογών για εταιρικά δώρα, για να αφήσετε τις καλύτερες των εντυπώσεων στους πελάτες και συνεργάτες σας. Με αποστολή συνθέσεων κρασιών σε όλη την Αθήνα ή με άμεση παραλαβή, μπορείτε να προμηθευτείτε τα προϊόντα μας και να μείνετε απολύτως ικανοποιημένοι από το αποτέλεσμα. Οι συνθέσεις περιλαμβάνουν εκλεκτά κρασιά και ολόφρεσκα λουλούδια της επιλογής σας.
  • Ποτά

    Ποτά (3)

    Πρωτότυπα εταιρικά δώρα! Μια από τις καλύτερες ιδέες για εταιρικά δώρα είναι η αγορά ποτών. Με ιδιαίτερα εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις μαζί με τα πιο εκλεκτά και καλύτερα ποτά εντυπωσιάστε τους συνεργάτες σας και κάντε την επιλογή που θα σας φέρει πρώτους μεταξύ των πολλών. Το ανθοπωλείο μας στην Αθήνα παρέχει ποτοσυνθέσεις σε κασετίνες και καλάθια πάντα με αποστολή εντός του λεκανοπεδίου άμεσα και γρήγορα. Στην υγειά σας!