Στολισμός Βάπτισης

Ο στολισμός βάπτισης θα δώσει μια νότα χαράς την οικογένεια σας για το πολυ όμορφο μυστήριο που ακολουθει.

Αναλαμβάνουμε το στολισμό της βάπτισης του μωρού σας, με τις πιο όμορφες κι εντυπωσιακές συνθέσεις, για τον εσωτερικό κι εξωτερικό διάκοσμο της εκκλησίας. Η πρώτη σημαντική στιγμή του μωρού σας είναι γεγονός!

Μπορείτε να επιλέξετε ότι σας ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Μοιραστείτε τη με τους αγαπημένους σας ανθρώπους και όλα τα άλλα αφήστε τα σε εμάς… Ο στολισμός βάπτισης είναι δική μας υπόθεση!

 • Στολισμός βάπτισης

  Στολισμός βάπτισης (34)

  Στολισμός βάπτισης

  Ο στολισμός βάπτισης θα δώσει μια νότα χαράς την οικογένεια σας για το πολυ όμορφο μυστήριο που ακολουθει. Εμπιστευτείτε το ανθοπωλείο μας για την οργάνωση και το στολισμό της βάπτισης του μωρού σας. Δημιουργούμε για εσάς τις πιο όμορφες κι εντυπωσιακές συνθέσεις για τον εσωτερικό κι εξωτερικό διάκοσμο της εκκλησίας και αναλαμβάνουμε με επιτυχία να οργανώσουμε την κάθε λεπτομέρεια τη βάπτισής σας. Μπορείτε να επιλέξετε ότι σας ταιριάζει, μέσα από μια μεγάλη ποικιλία προϊόντων. Στολισμός βάπτισης με την εγγύηση και κορυφαία ποιότητα του ανθοπωλείου New Leaf!
 • Προσκλητήρια βάπτισης

  Προσκλητήρια βάπτισης (1)

  Προσκλητήρια βάπτισης

  Το ανθοπωλείο μας, σας παρέχει μια ευρεία γκάμα επιλογών στα καλύτερα και πιο πρωτότυπα σχέδια για προσκλητήρια βάπτισης. Ιδιαίτερες επιλογές με όμορφα μηνύματα, για όλα τα γούστα.  
 • Λαμπάδα βαπτισης

  Λαμπάδα βαπτισης (3)

  Λαμπάδα βάπτισης

  Η λαμπάδα βάπτισης του μωρού σας είναι τώρα προσωπική μας υπόθεση. Εντυπωσιακές ανθοσυνθέσεις και στεφανάκια είναι λίγες μόνο από τις επιλογές μας. Στο ανθοπωλείο μας στον Χολαργό θα βρείτε όλα όσα ονειρεύεστε για τη βάπτιση του μωρού σας. Στην περίπτωση που βρίσκεστε μακριά παρέχουμε αποστολή λουλουδιών και λαμπάδων εντός του λεκανοπεδίου, κατόπιν συνεννόησης.
 • Μπομπονιέρες βάπτισης

  Μπομπονιέρες βάπτισης (12)

  Στο ανθοπωλείο μας στην Αθήνα, για την πιο γλυκιά στιγμή της ζωής σας, τη βάφτιση του παιδιού σας, μπορείτε να βρείτε μια μεγάλη γκάμα σχεδίων σε μπομπονιέρες, για κάθε γούστο. Γευτείτε τις γλυκές στιγμές της βάπτισης, με τη γνώμη των ειδικών.